Zpět na přehled

Rodinný dům

Evidenční číslo: 1
Typ: Řadový
Adresa: Dušínova, Kuřim, Brno-venkov
Cena: 9 500 000Kč
9 500 000Kč

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji řadový patrový rodinný dům se zahradou, se zastřešeným stáním pro automobil v obci Kuřim na ulici Dušínova, okres Brno venkov, ve vzdálenosti 12 km od Brna. Celková zastavěná plocha domu i se zahradou činí 383 m2, z toho zastavěná plocha je 61 m2. Samotná zahrada o rozměru 322 m2 je orientována na jih a je přístupná i z ulice. Příjezd a přístup k nemovitosti je po zpevněné asfaltové komunikaci, kde vlastníkem je obec Kuřim.
Rodinný dům byl vystavěn v roce 2004 na základech z betonu s vodorovnou izolací, nosné konstrukce jsou zděné v tloušťce 35 cm se zateplením. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě ( voda, elektřina, plyn, kanalizace). Střecha RD je se sedlovým krovem s vikýři se střešní krytinou z pálené tašky. Dům není podsklepen. Svislá okna RD jsou plastová, střešní okna jsou dřevěná, podlahy obytných místností jsou betonové s položenými laminátovými podlahami nebo keramickou dlažbou. Vytápění RD je zde řešeno ústředním plynovým kotlem s radiátory, v 1. NP i s podlahovým vytápěním. Ohřev teplé vody je taktéž řešen plynovým kotlem. Taktéž je do domu zavedena kabelová televize a internet.
V 1. NP po vstupu do domu se ocitneme ve vstupní hale o rozměru 9,50 m2, nalevo nalezneme šatnu o velikosti 4 m2, napravo samostatné WC. Po projití vstupní halou se nachází obývací pokoj společně s kuchyňskou částí orientovanou jižním směrem o skladebnosti 34 m2 . Po výstupu z tohoto obývacího prostoru se dostaneme na prostornou terasu ( 25 m2) a dále na zahradu orientovanou taktéž jižním směrem ( 322 m2).
Po výstupu po dřevěném schodišti se nacházíme ve 2. NP . Zde nachází dvě rozměrově totožné ložnice ( 15 m2) jedna orientována severním směrem, druhá jižním do zahrady, dále pak koupelna a WC ( 6,5 m2).
Před domem se nachází na vlastním pozemku zastřešený přístřešek se zámkovou dlažbou pro parkování osobního automobilu ( 20 m2).
Vedle tohoto stání pro automobily můžeme také využít samostatný vjezd na pozemek a případné další parkování pro jeden až dva automobily, nebo i průjezd kolem domu na zahradu.
Dům se nachází ve velmi hezké lokalitě s okolními lesy a řekami jen 12 km jízdy od Brna, s veškerou občanskou vybaveností a dostupností jako jsou školka, škola, gymnázium, obchod, banka, pošta, lékař, sportoviště.
Osobní prohlídka nejlépe poslouží k rozhodnutí, zda je tento krásný dům se zahradou vhodný právě pro Vás. Koupi nemovitosti lze financovat i hypotečním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme.



Základní údaje

Evidenční číslo1
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostD - méně úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena9 500 000
Měna
Složení cenys poplatky, včetně právního servisu, + provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaDušínova, Kuřim, Brno-venkov
AdresaKuřim
GPS latitude49.295809
GPS longitude16.542292

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyŘadový
Inž. sítěKanalizace, Voda, pitná, Plyn, TV kabel, Internet, 400V, 230V
VybaveníParkování, Nezařízeno nábytkem, Zahrada, Terasa
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíZdravotnická zařízení, Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady, Kompletní síť obchodů a služeb
Dopravní spojeníAutobus, Silnice
Možnosti topeníPodlahové, Ústrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObytná
Elektro400V, 230V

Plochy

Užitná478 m2
Podlahová95 m2
Zahrada322 m2
Terasa20 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2
Počet místností5
Počet pokojů3
Počet koupelen1
Počet park. stání1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Jiří Vítek